Kr. Himmelfarts - weekend

den 24. - 27. maj 2001

Svinø Strand Camping

mellem Næstved og Vordingborg.

 

Vi ankom til pladsen Kr. Himmelfartsdag ca. 11.30 og der stod allerede vogntog som var ved at checke ind. Ved receptionen fik vi besked på at gå ind, finde os en plads og så komme op med nummeret på pladsen.

Vore venner og vi fandt hurtigt en god plads ved siden af hinanden, på trods af at der den weekend næsten var fyldt op.

Det blæste en del så tæt ved vandet, men takket være store, grønne og velplejede hække var vinden ikke generende. Vi slog dog vores læsejl op, så vi fik en lille "gårdsplads" mellem vognene.

Om aftenen gik vi tur på pladsen. Der var et lille træf for DK-Campingklubben, som var placeret for sig i en afdeling af pladsen.

Pladsen er med fine hække delt op i flere mindre afdelinger og det giver en god følelse af at være på en mindre campingplads. Hækkene er meget velplejede og endelig en plads, hvor hækkene ikke skraber på siden af vognen når man svinger ind igennem indkørslerne til de små afsnit af pladsen.

Toiletbygningen er et kapitel for sig selv. Det er nok noget af de bedste sanitære forhold vi har set. Bygningen har nogle år på bagen, men er meget velholdt, ren, veludstyret og meget velfungerende.

Pladsen er meget populær, især for folk som vil nyde den gode badestrand, men også for lystfiskere.

Stranden ligger uden for bommen og i det gode vejr var der rigtig mange der badede og opholdt sig på stranden.

Mellem indkørslen og stranden ligger receptionen og en god butik, der har det meste man kan få brug for.

Pladsen er en DK-Campingplads og den eneste ulempe er vel at man ikke giver DCU-rabat på overnatningen.

Vi gav kr. 52,00 pr. person pr. nat ( pris i højsæson er kr. 58.00 ). Prisen er helt i orden når pladsens stand og udstyr tages i betragtning.

 

Vores bedømmelse af pladsen:

  • PLUS: Fredelig beliggenhed, gode sanitære faciliteter, velplejede hække og plæner, god læ, tæt på stranden, god legeplads for børn, gode og plane standpladser, god butik, ligger godt for ture rundt i det sydsjællandske landskab.

  • MINUS: Ingen DCU eller FDM rabat, ellers kunne vi  ikke rigtig finde nogen negative ting ved pladsen.