Sorø Camping

Weekenden den 14. - 16. august 2009

Efterhånden er det nogle år siden vi sidst har været på Sorø Camping, som er en af vore yndlingspladsen, men det har bare ikke passet før denne weekend. Pladsen har skiftet ejere siden vi var der sidst og de nye ejere har udvidet antal parceller, planeret de mest skæve parceller, bygget nye bygninger og moderniseret pladsen uden det er gået ud over den flotte natur ved Pedersborg Sø.

Ved Sorø Sø

Ved Sorø Sø

Vi havde i forvejen bestilt plads til weekenden og af en eller grund havde de reserveret en autocamperplads til os. Den tilbød man straks at bytte til en alm. plads, men da vi opdagede at der var en flot udsigt fra den tildelte plads valgte vi at beholde den. Pladsen var godt nok uden græs og i stedet ustyret med knust granitskærver på vejen og tromlet stabilgrus på selve pladsen, men det gjorde os ikke noget da vi jo havde lært at leve med lignende pladser i England denne sommer.

Fin udsigt fra pladsen

I den ende af pladsen har man bygget en ny toiletbygning med meget flotte familiebaderum og lidt der fra et velfungerende køkken som er åbent til det fri.

Sorø Camping er populær.

Campingpladsen har ganske fyldt op denne weekend og det viser at den stadig er ganske populær. Sorø og omgivelserne er da også altid et besøg værd.

Fredag aften valgte vi at spise på restaurant Støvlet Katrines Hus, som ligger lige ud til Kongebroen og Sorø Sø. Vi valgte en 3 retter menu og dertil en vin-menu. Maden var lækker gourmet-mad som vi nød til fulde, men vin-menuen var de ikke heldige med. Det er selvfølgeligt en smagssag. Generelt kan vi anbefale restauranten, da omgivelserne, bygninger og maden er i top. Vinen har nok bare været et uheldigt tilfælde.

Den hyggelige restaurant Støvlet Katrine

Lørdag var vi til en grillfest ved Ringsted og søndagen slappede vi af før hjemrejsen.

Vi kan, som vi tidligere har gjort, stadig på det varmeste anbefale Sorø camping.