Weekendtur på Sorø Camping.

Den 10. - 13. Juni 2004

Vi kørte til Sorø Camping torsdag eftermiddag hvor vi var heldige at få en skøn plads lige ned til søen. Vejret var godt, så vi sad længe ude under solsejlet den aften og nød den vidunderlige udsigt.

Udsigten fra solsejlet.

Fredag morgen kørte jeg min frue på arbejde og jeg havde nogle forskellige ærinder at gøre. Om eftermiddagen badede vi i et af de dejlige familiebaderum og senere kørte vi til øl-smagning og efterfølgende grillfest. HERLIGT !

Lørdag var der jazz-festival i Sorø og vi tilbragte en stor del af dagen på torvet, hvor Nulle og Verdensorkestret underholdt med den fedeste jazz.

Nulle og Verdensorkestret

Lørdag aften havde vi et par gode venner på besøg og vi grillede et par ribbenstege på Cramer'en. En dejlig aften med flot vejr.

Søndag blev det vel nok det bedste vejr vi har haft endnu i år, så vi trak den lidt før vi kørte jeg em eftermiddagen. Jeg kunne også studere en fantastisk flot campingvogn, som en hollænder kom kørende med. En Delphin-Caravaning - sådan en har jeg aldrig set før, men flot var den med sit glasfiberkarrosseri.

Delphin Caravanning

Igen viste Sorø Camping at være en dejlig plads - ikke mindst på grund af den dejlige natur, men også de rigtig gode faciliteter og som altid det behagelige værtspar. Se vores beskrivelse af pladsen under vores tidligere besøg.