Sommerferie 2006 i Danmark

Vores første stop var Willemoes Camping ved Assens. Pladsen ligger lige ud til strand og lystbådehavn. Udstyrsmæssigt har den det der skal være og faciliteterne er rene og pæne. Et stort plus ved pladsen er at den ligger i gå-afstand til Assens by. Pladsen har en god beplantning af lægivende buske og træer.

Assens bymuseum

Assens by er et besøg værd og der er god handlemuliheder på hovedgaden. Idyllisk by.

De syv haver

Vi besøgte også De syv haver som ikke ligger så langt væk fra Assens. Haven byder på, som navnet siger, syv forskellige havetyper og der er mange flotte planter og træer. Efter de syv haver kørte vi ud på Helgenæs, som byder på en særegen natur og dejligt miljø.

Vi var på pladsen 3 dage.

Næste stop var Gals Klint Camping ved Middelfart. Pladsen ligger lige ned til Lillebælt og op til skov - en rigtig naturplads. Toiletfacilliterne ser ikke ud af meget udefra, da de ligner bjælkehuse med græs på taget, men indenfor åbenbarer der sig de mest moderne og flotte faciliteter som der sjældent ses andre steder. Personalet er hyggeligt og meget venlige.

Stranden ved Gals Klint Camping

Vi tog en handletur til Fredericia og kørte lidt rundt i omegnen.

Vi lejede for rimelige penge en båd med motor for en hel dag og sejlede rundt på Lillebælt. Vi var bl.a. i Kolding og Fredericia.

Vi lå der 4 dage og vi kan varmt anbefale Gals Klint Camping.

Tredje stop på Fyn var Bøsøre Strand Camping lidt syd for Nyborg.

Lad os sige det med det samme: Den plads er ikke noget for os. Pladsen er for tivoli-agtig, larmende og alt for dyr i forhold til de faciliteter der for ofte var i stykker. Pladsen er nok mere til børnefamilier der ikke kan underholde sig selv, men gerne vil have underholdningen serveret på pladsen. Måske havde vi kunnet lide sådan en plads for 30 år siden ;-)

Bøsøre Camping

Fra Bøsøre kørte vi ture til Svendborg, Fåborg og Kerteminde. Fyn er jo skøn at køre rundt på og byder på megen dejligt natur.

Skudehavnen i Svendborg

Fåborg

Derefter kørte vi til FDM-Camping Tangloppen ved Ishøj på Sjælland. Vi ville have nogle dage i København, hvor vores datter bor.

Vi var på handletur på Strøget, kanalrundfart, besøg i Dragør og en tur på Dyrehavsbakken. Alt i alt nogle dejlig afslappende dage.

Hyggelige Dragør

FDM-Camping Tangloppen skuffede mig denne gang. Jeg overrasket over at forpagteren ikke, trods ture på pladsen hver aften, påtalte at sikkerhedsafstanden på de 3 meter skulle overholdes. Næsten alle steder lå campingvogne og telte klods op ad hinanden og det er nok resultatet af at der bare lukkes folk ind uanset om der er plads og at der ikke er afmærkede pladser.

På grund af det meget fine vejr var græsset helt gult/vissent og der skal ikke megen fantasi til at forestille sig hvor hurtigt en gnist kunne få det hele til at fænge. Dårligt af FDM når de i andre sammenhænge slår på øget sikkerhed.

Ferien var perfekt og for en gangs skyld savnede vi ikke turen sydpå. Vi havde i lange perioder 28 - 30 graders varme.

Til forside