Forlænget weekend på Skælskør Nor Camping

Grundlovsdag d. 5. juni 2008 tog vi den korte vej til Skælskør Nor Camping, hvor vi på 3. år ville ligge i forbindelse med musikfestivalen "Rod i Rocken".

Skælskør Nor Camping med restauranten "Kildehuset"

Vi blev installeret på en dejlig plads 2 meter fra vandkanten ud mod Skælskør Nor. Vejret var pragtfuldt, dog stod der en frisk brise ind fra Noret.

Idyl i aftensolen

Generelt er pladsen velfungerende, ligger utroligt smukt, de sanitære installationer er OK og pladsen ligger i gå-afstand til Skælskør by. Der er desværre lidt trafikstøj fra en nærliggende vej, men den er ikke værre end man kan ignorere den.

Bookning og de aftaler der indgås er ikke optimal. Vi var 4 uger tidligere blevet lovet en plads lige ved siden af vores venner, som ligger fast på pladsen. Da vi ankom og gjorde opmærksom på bookningen fik vi af konen den besked at vi var blevet flyttet over på en anden plads, da der ville komme en vogn der var meget større end vores og at de derfor skulle have den plads.

Underligt var det så senere at se en Adria ca. 1 meter kortere og 20 cm. smallere end vores vogn placere sig på den plads, men pyt - vi fik jo en dejlig plads alligevel :-)

Vi havde nogle hyggelige dage og vejret var meget stabilt flot og rosinen i pølseenden var så musikfestivalen i Skælskør Lystskov, som i det vejr kun kunne blive en succes.

Dejligt var det over midnat at kunne gå på stien langs Noret ned til campingpladsen og kunne gå til ro i sin egen seng.

Søndag kunne vi pakke sammen i strålende solskin.