Back to Nature forårstræf 2015

Skarresø Camping d. 29. april til 3. maj 2015

Jyderup

Lidt om Skarresø Camping:

Vi startede med at komme på Skarresø Camping i 1982 hvor vi netop havde købt en Camp-Let.  Vi har siden besøgt pladsen jævnligt - nogle gange årligt.

Pladsen ligger utroligt naturskønt ned til Skarresø, med skov på to sider og i gåafstand til Jyderup by.

Det nuværende værtspar Dorthe og Hugo Hansen er hyggelige og holder pladsen flot og ren. Der er en dejlig afslappet stemning på pladsen, hvor der både er fastliggere og gæstecampister.

Pladsens faciliteter er efterhånden gamle og kunne trænge til en renovering, hvilket værtsparret også kæmper for at få Holbæk Kommune til at investere i, men der er rent og pænt på de enkle faciliteter.

Pladsen force er helt sikkert naturen, sø og skov med de mange muligheder for gå-, cykel- eller bilture i det skønne grønne landskab ved Jyderup.

Vi deltog desværre ikke i så mange aktiviteter i træffet, da vi passede vores barnebarn, men torsdag før St. Bededag serverede Dorthe og Hugo varme hveder i massevis til alle på pladsen. Lækkert...

Er du til flot natur og lille hyggelig campingplads, så er Skarresø Camping sikkert noget for dig. Vi kan helt sikkert varmt anbefale den.

Her lidt stemningsbilleder fra Skarresø Camping:

Pladsen er meget smukt beliggende

Afslappet stemning

Smuk natur

Smuk forårsgrønt ved Skarresø

Der er sheltere ved pladsen

Den hyggelige overdækkede terrasse

Foråret vælter frem

Skønne blomstrende træer og buske

Bøgen var netop sprunget ud

De bløde flotte nyudsprungne bøgeblade