Pinsetur 2000 til Saltbæk camping

nord for Kalundborg.

I Pinsen have vi bestemt os for at besøge Reersø Camping; men vi havde desværre ikke bestilt plads, så da vi ankom fik vi at vide at der var DCK-træf og at alt derfor var optaget.

Det var der jo ikke meget at gøre ved, så vi snakkede lidt om nogle alternativer. Først ville vi prøve Ellinglund i Kalundborg; men vi opdagede at den ikke eksisterer mere. Så valgte vi at køre til Saltbæk Camping nord for Kalundborg.

Vi ankom fredag den 9. juni 2000 kl. ca. 16.30 og fik straks anvist en dejlig stor plads med saftigt grønt græs.

Indkørslen til Saltbæk Camping - ©Tommy Hansen

Pinsen brugte vi til at køre lidt rundt i omegnen og en masse afslapning. Der er faktisk en masse dejlig natur i området bl.a. Røsnæs og Asnæs med Lerchenborg m.m.

Bedømmelse af pladsen:

Plus: Store dejlige standpladser, velholdt græsunderlag, godt læ, pladsen er inddelt i små sektioner, hyggelig og afslappet stemning, ligger ca. 6 km. fra Kalundborg Centrum, DCU-rabat, meget fredeligt beliggende, rent og pænt.

Minus: Utilstrækkelig køkkenkapacitet, man skal betale for det varme vand man bruger til opvasken, tager ikke imod Dankort m.m., måske lidt dyr i forhold til faciliteterne.

Lidt om Saltbæk Camping: Lejrchefen har gjort meget ved pladsen, som for bare 4 år siden lignede en ruin. Han er også klar over at køkkenet skal forbedres/udvides. Ligger godt for besøg i Kalundborg, Røsnæs m.m.

Vi kan anbefale pladsen til folk som sætter pris på fred og ro, samt til børnefamilier, da der er en god  legeplads og hoppepude ( heldigvis et stykke fra standpladserne ) og der var mange børn, som hyggede sig på pladsen.