Pinsetur til DCU-Nærum Camping

I Pinsen d. 9. maj til 12. maj 2008.

Fredag kørte vi af sted lidt over middag. Vejret var dejligt og meteorologerne lovede dejligt og varmt vejr hele Pinsen. Turen til Nærum gik  godt uden nogen form for kødannelser. Dog lige bortset fra at vi på motorvejen lige nord for Lyngby måtte lave en hurtig undvigemanøvre, da der lige pludseligt lå en stor aluminiums-skydestige i det inderste spor. Heldigvis er vores vogntog ret stabilt og vi kom ikke i nævneværdigt slinger.

Vi ankom til pladsen kl. ca. 13.30 og ventede til receptionen åbnede efter middagspausen. Vi havde reserveret plads forinden og fik en udmærket plads i den nordlige ende af pladsen. Vi fik hurtigt placeret os, hevet solsejlet på og sat os med benene oppe og den obligatoriske kolde "opstillingsøl" ;-)

Lidt om pladsen: DCU Camping Nærum ligger i utroligt flotte naturomgivelser, der er rigtig flotte og rene sanitære forhold. Pladsen har alt hvad der er brug for, men den har et minus og det er en del støj fra motorvejen, som pladsen kun er adskilt fra med en støjvold. Vi har tidligere været på pladsen og synes larmen var voldsom, men efterhånden en bevoksningen på støjvolden blevet større så støjen er blevet til at holde ud. Det er også meget lettere at abstrahere fra, når nu pladsen har alle de andre plusser. Husk evt. cykler, da pladsen ligger ideelt for cykel- og vandreture langs Mølleåen og til Dyrehaven og Bakken.

DCU Camping Nærum

Både små og store campister hygger sig på Nærum Camping

Om lørdagen cyklede vi langs åen til Dyrehaven og via Ulvedalene til Bakken, hvor vi mødtes med vores datter og svigersøn og havde nogle dejlige timer før vi cyklede hjem via Rådvad til campingpladsen.

Dyrehaven

Ulvedalene

Bakken

Søndag tog vi mere afslappet. Først kørte vi i bilen en lille tur i omegnen og kørte op til Søllerød. Charmerende lille by med et slot, hyggelig kro, museum og en idyllisk kirke med en fantastisk placering.

Nymølle

Senere vi cyklede ned langs med Mølleåen til Nymølle og Ørholm. Det går en smule op og ned af bakker langs bredden, men det er en utrolig smuk tur.

Det blev en smuk lun aften og vi nød den med grillmad og dejlig rødvin.

Mandag (2. Pinsedag) var det desværre tid til at køre hjem igen. Vi havde, både vejrmæssigt og oplevelsesmæssigt, haft den bedste Pinse i mange år.

Selv om der er larm fra motorvejen kommer vi gerne igen, da pladsen har så mange andre gode kvaliteter.