Påske 2002 på DCU Camping Nærum.

Vi var i Påsken i år på DCU Camping i Nærum nord for København.

Vi har for en del år siden besøgt pladsen, men den gang synes vi at larmen fra motorvejen ( som er placeret lige umiddelbart op til pladsen ) var ulidelig. Nu havde vi hørt at der er lavet ekstra støjværn og pladsen ligger godt for ture i København og i Nordsjælland, så nu ville vi prøve igen.

Vi ankom ved 14 tiden og fik checket ind hos et meget venligt og behageligt forpagter-par. Vi fandt os en dejlig plan plads i solen og fik stillet vognen op. Vi kunne allerede nu høre larm fra motorvejen.

De fleste af dagene gik med at hjælpe vores datter med at sætte en lejlighed i stand på Nørrebro i København, så det var ikke meget vi fik nydt det utrolige dejlige påskevejr i år.

Allerede den første nat følte vi os plaget af den konstante larm fra motorvejen.

Lidt om pladsen:

Pladsen ligger i et utroligt grønt og smukt område, hvor der er rig mulighed for cykel- og vandreture på et net af gode stier og skovveje. Som tidligere nævnt er pladsen et godt udgangspunkt på bilture til København og hele Nordsjælland.

De sanitære faciliteter er helt i top i den nyere toiletbygning og rimelige i den lidt ældre. Pladsen har et væld af gode strømstandere og generelt mangler ser sådan set ikke noget - dog skæmmes pladsen lidt af nogle højspændingskabler og den konstante støj fra motorvejen. 

Der er en god og afslappet stemning og arealet er plant og fast.

Læs evt. mere om pladsen på www.dcu.dk 

Plusser:

Flot natur, gode faciliteter, plane pladser, gode sanitære forhold, centralt beliggende for ture til København, Bakken og Nordsjælland m.v., god legeplads og hoppepude for børn.

Minusser:

Egentligt kun et minus - larmen fra motorvejen, men kan man abstrahere fra denne, så kan vi da godt anbefale pladsen.