Forlænget weekend på Absalon Camping i København

den 28. nov. til den 2. dec. 2009

Vi havde længe set frem til denne forlængede weekend i hovedstaden.

Vi ankom lørdag den 28., hvor vi blev venligt modtaget i receptionen og anvist en udmærket plads på autocamperområdet bag den gamle reception. Den nye er utrolig flot, veludstyret og den var pyntet op til jul. Lørdag eftermiddag kørte vi mod nord til Kokkedal, hvor vi var inviteret til 40 års fødselsdag hos Tommy's niece, hvilket jo passede fint når vi nu var i byen.

Absalon er også godt besøgt om vinteren

Søndag kiggede vi meget på en ældre Adria, som stod "på halen" fordi man ikke havde skruet støttebenene ned. Senere viste det sig at en ung havde klaret at sove i vognen trods den ukomfortable stilling.

En stejlende Adria....

Dagene gik med handleture, sightseeing i København, omegnen og en sviptur til Malmø. Vi besøgte bl.a. Dieselhouse på H. C. Ørstedsværket, som er opbygget omkring en mastodont af B&W dieselmotor fra 1932, som i over 30 år var verdens største dieselmotor. Desuden fortælles der om store maritime dieselmotorer generelt og deres betydning for skibstrafikken verden verden over. Der findes også en interessant udstilling om arbejdslivet på B&W skibsværft og motorfabrik. For de som er teknisk interesserede er denne udstilling et must. Der er gratis adgang.

Den imponerende B & W dieselmotor på 22.500 HK