Weekend på Jyderup Camping

den 19. - 21. April 2002

 

Metrologerne havde lovet flot vejr og vi synes at vi trængte til at komme på camping. Vi havde i forvejen snakket om det skulle være på Vemmetofte eller Jyderup Camping, men vi valgte altså Jyderup.

Da vi ankom midt på eftermiddagen så vi at der var en del flere vogne end der sædvanligvis er på Jyderup Camping, men vi checkede ind og fik at vide at DCU havde træf der denne weekend. Pyt med det - vi fik anvist en dejlig plads næsten nede ved søen og fik vognen stillet op og koblet strøm til.

Ud over eftermiddagen og aftenen ankom der hele tiden vogne og til sidst var der godt fyldt på pladsen. Vejret var lidt blandet og ud på aftenen gik vi i vognen for at se TV-avisen, men glæden blev kort. Sikringerne "gik" hele tiden og til sidst valgte vi at pakke kablet sammen og så klare os med 12 V denne weekend. Alle de store vogne og gang i varmtvandsbeholdere, kaffemaskiner og el-patroner til centralvarmen var mere end sikringerne kunne bære. Vi har ellers aldrig været ude for det i Jyderup, men pyt - livet går videre.

Lørdag kørte vi til Holbæk og flere af vores naboer skulle ud at fiske. Andre skulle køre manøvrekørsel med campingvogn på et lukket fabriksområde i Jyderup.

Lørdag eftermiddag og aften var det så dejligt vejr at vi valgte at sidde under solsejlet og grille. Vores nabo havde om eftermiddagen røget nogle friskfangede ål og da vi var i gang med  at grille kom han over med en nyrøget ål, som vi valgte at fortære som forret. Den var virkelig en delikatesse.

Vi gik også flere ture i skoven og her var bøgen sprunget ud nogle enkelte steder.

Alt i alt var det en skøn, solrig og varm weekend. At den ikke blev helt så fredelig som vi havde regnet med gør ikke noget, da alle DCU-campisterne var glade og omgængelige. En ting der ofte har undret os - er at de fleste der deltager i disse træf har mærkater, flag, vimpler og andre mærker klistret på vognene og deres tøj. Jeg må lige tilføje at vi er selv medlemmer af DCU, men disse træf har aldrig interesseret os. Men alle så ud til at hygge sig gevaldigt og det kunne da være at vi engang vil deltage i et eller andet DCU-træf.

Jyderup Camping er en skøn plads i et naturskønt område og der var rent og pænt alle steder på trods af det store ryk-ind. En plads vi varmt kan anbefale.

Se mere om Jyderup Camping under beskrivelser af tidligere besøg.