Weekendtur på FDM-camping

i Holbæk

Den 24 - 26 august 2001

Vi ankom fredag eftermiddag og henvendte os i receptionen. Her fik nogle pladser at vælge imellem, så vi gik op og fandt en dejlig plads med udsigt over Holbæk Fjord. Vi gik tilbage og fortalte nummeret på den plads vi havde bestemt os for. Ved indskrivningen fortalte lejrchefen os en masse selvfølgeligheder om hvad vi måtte og ikke måtte. Det var ting som gælder op alle campingpladser i Danmark, men han synes vist at han skulle fortælle os alt dette. Til sidst fik vi en folder hvor i, alt det han netop havde fortalt os, stod. ???

Nå, men vi kørte op og fik vognen nivelleret op og solsejlet hevet på. Det blev en dejlig mild aften, hvor vi sad under solsejlet og nød udsigten over fjorden.

Næste dag læssede vi cyklerne på bilen og kørte til Hammer Bakke, hvor vi tog cyklerne med over med kabelfærgen til Orø.

Orø er en dejlig ø og terrænet er ganske kuperet. Vi cykler ud til de fleste yderpunkter på øen og vi kom da også ud til Orø Camping. En dejlig rolig plads som ligger lige ud til fjorden. Vi fik lov til at kigge nærmere på pladsen og de fælles faciliteter så ud til at være meget fine. Det er en plads vi vil prøve i den nærmeste fremtid.

Efter cykelturen på godt 18 km. tog vi færgen tilbage igen og kørte hjem på pladsen, hvor grillen igen blev tændt.

Resten af weekenden gik med lidt afslapning og søndag nåede vi at pakke sammen lige før en kraftig tordenbyge.

Bedømmelse af pladsen:

  • Plus: Udsigten, smuk natur i omegnen, roligt beliggende og alt er pænt rent og vedligeholdt.

  • Minus: Lidt kedelig.

Lidt om FDM-camping Holbæk: Pladsen ligger utroligt flot ud til Holbæk Fjord. Alt er pænt og velholdt.

Pladsen hører til de dyrere - selv med 10% FDM-rabat.