Påsketur 2005

Vi havde i år planlagt at vi skulle til Kragenæs Camping på Lolland, men kontaktede nogle af vore venner der var der nede og de kunne fortælle at der var frygteligt blødt og vådt på pladsen. Dette havde vi ikke lyst til at slå vores fortelt op i, så resultatet blev at vi tog til Halsskov Camping (den gamle ved Halsskov havn).

Her var der, takket være en god drænende sandbund,  meget tør og fin græsbund og da vi også var der i Påsken sidste år, faldt valget på den lille hyggelige plads.

Vi rullede ind på pladsen onsdag den 23. marts kl. ca. 13.00 og blev tjekket ind af det venlige værtspar. Vi fik hurtigt sat vognen på plads på det vandrette underlag og på kom forteltet. Påsken er faktisk det eneste tidspunkt vi har forteltet på, da vejret jo ikke altid er så fint og denne gang havde vi også taget en gasvarmer med til forteltet.

Tåget vejr

De første par dage var det meget tåget her ud til kysten, men Skærtorsdag klarede det fint op ved 16 - tiden og vores Cramer-grill blev sat i gang med et par ribbenstege. Senere kom nogle af vore bekendte og satte vognen op og da havde vi maden klar.

Langfredag blev det rigtigt flot vejr, men vi fik ikke så megen glæde af dette da vi var til Påskefrokost hos nogle venner.

Tårnborg kirke

Lørdag tog vi en smuttur til Odense, hvor der er skønt at komme lidt rundt i gågaderne. Vejret var desværre koldt, blæsende og regnfuldt.

Påskedag havde vi nogle venner på besøg og Cramer-grillen måtte producere noget "snorekød", som er et par svinemørbrader beviklet med sliced bacon. Ca. 1 time på grillen, så er de rigtig lækre.

2. Påskedag var det så tid til at pakke sammen igen og vi drog hjemad.

Vi kan stadig anbefale Halsskov Camping, som er en hyggelig lille plads uden den store luksus. Desværre skal pladsen lukke efter sæsonen 2006, da kommunen har planlagt at bygge parcelhuse på arealet.

Desværre er der så kun Storebælt Camping og Feriecenter tilbage ved Halsskov og den frister os ikke, da der er en frygtelig larm fra motorvejen, broens ekpansions-riste og lastbiler der accelererer efter stop ved betalingsanlægget. Så kan man vist lige så godt campere på midterrabatten på motorvejen ;-)

Alt i alt en god påsketur, men med god brug af vores gasvarmer i forteltet.