Back to Nature Træf Øst 2013 - Bisserup Camping

Forårstræf Øst i St. Bededagsweekenden d. 25. til 28. april 2013

Vi tog hjemmefra torsdag og glædede os meget til er gensyn med vore venner i campingforeningen Back to Nature. Da vi ankom var der desværre middagslukket, men ved hjælp fra nogle BTN-medlemmers kort kunne vi hurtigt komme ind og finde os en plads.

BTN's formand fortalte at man fra pladsens side ville have man vendte vognen øst/vest, hvilket vi synes en plads ikke bør bestemme. Vi vendte dog lydigt vognen sådan :-)

Standeren rejst og træf begynder

Der var allerede kommet en del til træffet, så vi fik hurtigt rejst foreningens festtelte nede på sportspladsen og senere på aftenen var der fælles kaffe og hygge i teltet med varme hveder direkte fra grillen. Da St. Bededag i år lå ret tidligt blev der desværre hurtigt køligt i teltet og de fleste fortrak tidligt ned til sine egne lune vogne.

Fredag (St. Bededag) var der ekstraordinær generalforsamling i teltet og om eftermiddagen førstehjælpskursus med udvendig hjertemassage til alle interesserede medlemmer.

Lørdag var der fra pladsens og Hjerteforeningens side arrangeret en gåtur for alle, også pladsens fastliggere, ud i den nærliggende skov, hvor der blev serveret en øl eller vand. Hjemme på pladsen blev der serveret grillede pølser. Alle penge, man fik ind, gik ubeskåret til Hjerteforeningen. Godt initiativ.

Der serveres drikkevarer i skoven

Turen hjem langs stranden

Lørdag eftermiddag var der igen førstehjælpskursus i teltet og om aftenen fællesspisning.

Lidt om BTN-samarbejdspladsen - Bisserup Camping:

Pladsen ligger bag et dige ned mod en udmærket badestrand og i gåafstand til et lille hyggeligt fiskerleje, med fiskesalg, kro, fiskerestaurant og ishus. Der findes også en Dagli'Brugs i byen. Lige i nærheden ligger Holsteinsborg Slot og kirke, hvor parken altid er værd at besøge. Læs om Bisserup her.

Campingpladsen har alle nødvendig faciliteter, som holdes pæne og rene. Der er også en lille butik.

Søndag blev det igen tid til at pakke festteltene ned og køre hjem efter en dejlig forlænget weekend.