Back To Nature Generalforsamlingstræf på Hillerød Camping

i weekenden den 2. - 4. september 2011

Læs mere om Back To Nature her

Torsdag 1. sept.:

Vi ankom allerede om eftermiddagen torsdag den 1. sept. og der var allerede kommet en del BTN-medlemmer på pladsen. Vi var lidt spændte på hvordan pladsen uden for selve campingpladsen så ud, da Dagrunn havde haft kontakt med Annette, som er lejrchef på Hillerød Camping. Der var faldet meget nedbør i august og Annette havde derfor haft Falck til at pumpe vand væk fra den store plads på den anden side af vejen.

Det så heldigvis ud til at vandproblemerne var overstået, men blødt var der og Annette ville, for at skåne arealet, helst selv køre vognene på plads med sin lille traktor. Vi fik en dejlig plads og hele pladsen tørrede efterhånden op.

Lidt om Hillerød Camping:

Vi havde allerede besøgt pladsen i weekenden d. 30/ til 2/5-2011 (se under Campingture) og været meget betaget af den veldrevne campingplads. Pladsen udstråler hygge, afslappethed og renlighed. Ved indkørslen ligger receptionen med et fællesrum og en lille butik og bag denne ligger en helt ny bygning med bade- og toiletfaciliteter. I mellem bygningerne er der indrettet en hyggelig gårdhave med blomster og andre planter - f.eks. appelsiner og citroner. Overalt på pladsen ser man at Annette går op i at der skal være flot, hyggeligt og ordentligt på pladsen.

Den flotte og hyggelige gårdhave med de flotte planter.

Vejret var fantastisk og aftenen gik med hygge på pladsen og en tur rundt for at hilse de tidligt ankomne. Senere kom lejrchefen rundt for at se om alle havde det godt og hun delte lidt søde sager ud til at sove på.

Fredag 2. sept.:

Vi valgte fredag at køre ind til byen for at handle og for at gå lidt på de hyggelige gågader i byen. Vejret var fremdeles flot, så det var en nydelse at slentre rundt og nyde udsigten over mod Frederiksborg Slot som ligger smukt i søen.

Udsigt fra torvet over mod Frederiksborg Slot

Slottet er et smukt syn fra alle sider af Slots-søen

Efter en dejlig tur i byen tog vi tilbage til campingpladsen, hvor flere og flere vogntog dukkede op. Efterhånden var der godt med vogne på pladsen og nogle medlemmer havde valgt at ligge inde på selve campingpladsen.

Hygge og sol over Hillerød Camping.

Lørdag 3. sept.:

Lørdag formiddag blev der afholdt generalforsamling i Gadevang forsamlingshus. Efter den kørte folk hjem på pladsen og fik lidt mad.  Efter middag var der arrangeret guidet tur i Frederiksborg Slotshave og guiden kom på campingpladsen, hvor han holdt et interessant indlæg om slottets og havens historie. Efter dette gik de fleste op gennem byen til slottet og haven, hvor vi undervejs fik nogle gode historier om kongerne og slottet. Læs mere om slottet her.

Guiden fortæller om slottet og slotshaven.

Springvandet på slotspladsen

Indre slotsgård.

Guiden fortæller

Fauna i slotsparken

Den smukke barokhave

Slottet - set fra barokhaven

Lige som turen var slut begyndte det at regne, men det klarede op igen, så folk kunne komme tørskoede hjem til campingpladsen. Her skulle vi alle shines lidt op, da Back To Nature, som sædvanligt, havde arrangeret generalforsamlingsfest med helstegt pattegris og lam i Gadevang forsamlingshus.

Der var arrangeret bus fra campingpladsen og retur, så folk ikke skulle køre selv. De helstegte dyr og tilbehøret var fantastisk velsmagende og der var rigeligt med mad til alle.

Kødet var værd at stå i kø for.

En af de solbrændte grise med sprød svær.

Søndag 4. sept.:

Vejret var forsat skønt og vi havde da næsten heller ikke lyst til at køre hjem, så vi trak tiden lidt og fik sagt farvel til jyderne, der jo havde langt hjem.

Endnu en dejlig vellykket weekend i Back To Nature regi.