Forlænget weekendtur

København d. 25. - 30. november 2010

 

Vi ankom onsdag aften til DCU Camping Absalon i Rødovre og blev tjekket ind af de meget behagelige ansatte. Vi fik en udmærket plads et stykke bag den helt nye toiletbygning som ligger ved indkørslen til campingpladsen.

 

Vi var lidt spændte på at se den nye sanitetsbygning, som blev påbegyndt sidste gang vi var her og vi blev ikke skuffet. Bygningen indeholder toilet, baderum, familierum og et stort dejligt køkken i nyeste stil. Bygningen er dejligt opvarmet, så vintercampister har det behageligt.

 

Vi skyndte os at spise og senere tog vi bilen ind til centrum. Vi gik over til Mojo Blues Bar, hvor vi havde aftalt at se Troels Jensen and The Healers. Det blev en skøn aften med masser af fed bluesmusik i topklasse.

 

Allerede torsdag aften begyndte det at sne og det tog til de følgende dage, så det blev rigtig hyggelig vintercamping.

 

 

Vi måtte købe en kost til at rydde sne med, da sneskovle var udsolgte

 

 

Smukt vinterlandskab på Absalon Camping

 

Weekenden var aftalt på forhånd med to af Dagrunn's søskende, som ankom lørdag med deres mand/kone med fly fra Stavanger. De blev indlogeret på Palace Hotel på Rådhuspladsen og det var derfor ingen sag at mødes med dem og turnere rundt i Københavns handels- og restaurationsliv.

 

 

Los Problemos underholder i Staldene i Cirkusbygningen

 

Lørdag aften var på på Wahlmann's Show i Cirkusbygningen og ellers gik dagene med at shoppe, besøge cafeer, barer og restauranter. En tur i Tivoli blev det også til. Det var som sædvanligt en flot oplevelse at se alle de smukke lys i den gamle have, selv om det var bidende koldt så det var lige før tænderne klaprede i munden på os.

 

Da vi tirsdag kom hjem og skulle have campingvognen ind i vores forhave var der så meget sne at vi måtte opgive.