Campingtur til København

Absalon Camping den 28. dec - 31. dec. 2004

Da vores datter skulle have lavet noget arbejde i sin lejlighed på Nørrebro valgte vi at tage campingvognen med og så placere denne på DCU's Absalon Camping i Rødovre.

Ved ankomsten blev vi anvist en af autocamperpladserne og det var vi glade for, da hele pladsen var ganske blød og smattet. Autocamperpladser er befæstet så man kan bevæge sig nogenlunde tørskoet.

Vi har tidligere ligget på Absalon Camping i forbindelse med besøg, teaterture og andre oplevelser i København, da den ligger godt placeret.

Absalon Camping

Dog er der noget trafiklarm fra den nærliggende Roskildevej og fra motorvejen. Her mellem jul og nytår var det som at ligge midt i en borgerkrig. Der blev affyret mange kraftige kanonslag konstant i omgivelserne, men det kan pladsen jo ikke gøre for.

Ellers er de sanitære forhold acceptable uden at være overdådige.

Vi havde nogle dejlige dage med arbejde om dagen og afslapning i vognen om aftenen. Temperaturen var omkring 0 grader, så vi havde ikke det store varmebehov, selv om det blæste en del.

Vi betalte med vore Camping-Cheques, så det blev jo kun til kr. 105, - per døgn.

Pladsen kan vi anbefale ved besøg i hovedstaden i vinterhalvåret, men ud på foråret og om sommeren foretrækker vi enten FDM's Tangloppen ved Ishøj eller Charlottenlund Fort Camping som er mere fredelige.