Back To Nature Træf Vest på Ringkøbing Camping

 den 25. - 28. maj 2017

 Vi ankom allerede onsdag den 24. maj og fik hurtigt installeret os og studeret campingpladsen nærmere. Ringkøbing Camping hed tidligere Æblehaven, hvilket også kan ses på vejnavnene som er opkaldt efter kendte æblesorter.


Foto lånt fra campingpladsens hjemmeside

Pladsen ligger skønt i et skovområde lidt udenfor Ringkøbing. De sanitære faciliteter er ganske udmærkede og ligger centralt på campingpladsen, der drives af et hollandsk par.

Torsdag d. 25. maj var der standerrejsning kl. 18.30 og senere et meget interessant foredrag om Bundsbæk Naturpark af en person fra Ringkøbing Museum. Han havde også forskellige effekter med og der var smagsprøver på forskellige kryddetsnapse.


Fredag d. 26. maj var der arrangeret kørsel med hestevogn ud til fjorden. Det blæste en del, men vognen havde heldigvis en presenning på så vi sad nogenlunde lunt.

Senere kørte Dagrunn og jeg en tur ind til Ringkøbing by, hvor vi drøssede rundt i de hyggelige gader. Om aftenen igen hygge og fælles kaffe i opholdsrummet.

Lørdag var til fri disposition og vi valgte at køre til Sandskulpturfestivalen i Søndervig. Vejret var fantastisk flot og det var yderst interessant at se de mange internationale kunstnerne gøre sine flotte skulpturer færdige. 


En de flotte skulpturer


En skræmmende fisk


Affald på havbunden


Et fly endt på havbunden


Bizar skulptur

Efter denne flotte oplevelse kørte vi videre mod Lyngvig fyr.


Lyngvig fyr. Det blev god motion at gå af trapperne op og nyde udsigten


Rundt, rundt og op


Flot udsigt fra toppen af Lyngvig Fyr

Da vi vendte hjem til campingpladsen satte vi os og nød det gode vejr. Senere havde vores kasserer arrangeret at man kunne bestille wienerschnitzler fra en lokal kro og det var populært og det endte med at de fleste træfdeltagere havde bestilt. Kassereren hentede maden og imens blev der arrangeret to langborde - et i skyggen og et i solen. Så var der dømt fællesspisning og hygge til langt ud på aftenen.

Hygge ved langbordet

Søndag var der sædvanen tro gratis morgenbrød. Vi fik tralvt med at pakke sammen, da vi straks efter standernedtagning skulle vidrere til Calais i Frankrig, da vi igen skulle feriere i England. 

Se om vores ferie i England og Tyskland under Campingture.