Pinse 2012 på DCU Camping Nærum

Fredag den 25. maj til d. 28. maj 2012

 
Vis stort kort

Dette er en kort beskrivelse af vores tur til DCU Camping Nærum. Vi har tidligere besøgt pladsen og synes det er en dejlig plads, der ligger udmærket for besøg i København, Omegnen og den smukke varierede Dyrehaven.

Hvis I besøger pladsen kan vi anbefale at tage cykler med, da pladsen har gode cykelstier til f.eks. Dyrehaven, Bakken, Strandvejen og Lyngby - langs Mølleåen.

Værtsparret er noget af det hyggeligste vi har oplevet og alle faciliteter på pladsen er i top. Et lille minus er at pladsen ligger lige op ad Helsingør-motorvejen, men problemet er blevet mindre med årene i forbindelse med at bevoksningen på støjvoldene er blevet større. Det går fint an at abstrahere fra den susen der er fra motorvejen.

Vi fik FDM rabat, da vi ikke er medlem af DCU.

Fredag d. 25. maj:

Vi ankom ved 14-tiden og blev hjerteligt modtaget af det meget søde værtspar. Vi fik en plads bag en række med træer og her kunne man kun høre motorvejen svagt.

Ved 16.30-tiden gjorde vi os i stand i vognen og tog derefter Nærum-lokalbane (Nærum grisen), hvis endestation ligger lige nord for campingpladsen. Der er låge i pladsens hegn, som kan åbnes med pladsens adgangskort og derfra går en sti op til stationen.

Vi tog toget frem til Jægersborg Station, hvor vi skiftede til S-toget. Vi stod af på Vesterport Station, da vi skulle til et arrangement sammen med Tommy's arbejdsplads personaleforening. Først til spisning på "Mit lille køkken" på Imperial Hotel og senere til et forrygende og underholdende Jan Gintberg Show i Bremen på Nyropsgade. Da alt dette var slut tog vi retur med S-tog og lokalbanen.

Lørdag d. 26. maj:

Dagen gik med forskelligt, da vores datter skulle i Ikea og købe ny seng og den skulle jo samles. Aftenen gik med hygge, grillning og besøg af vores datter.

Søndag d. 27. maj:

Vi gik en dejlig tur i Dyrehaven fra Springforbi, ad Åstien langs Mølleåen til Rådvad. Her mødtes vi med vor datter, som var cyklet derud fra Nørrebro. På Rådvad Kro fik vi dejlig kage og kaffe. Dagen sluttede vi af med grill hjemme på campingpladsen.

Hvidtjørnesletten ved Springforbi i fuldt flor

Tjørn i fuld blomst i Dyrehaven

Dyrehaven i forårssolen

En gal han-svane har jagtet en kajakroer hele vejen til slæbestedet.

Udsigt fra terrassen på Rådvad Kro ud over Rådvad Mølledam

Strandvejsmøllen - set fra Strandmølledam

Strandmølledam

Hent Naturstyrelsen folder om Jægersborg Dyrehave - klik her (PDF-format)

Mandag d. 28. maj:

Dagen gik med at tømme beholdere, opvask, tjekke ud, pakke sammen og hjemkørsel. Igen en dejlig Pinse på Nærum camping i fantastisk vejr.