Forlænget weekend på Bisserup Camping den 6. maj til 10. maj 2020.
St. Bededags weekendenPå vejen til Bisserup Camping så vi dette flotte syn med rapsmarker og Holsteinsborg Slot i baggrunden.Vejret var flot så turen til campingpladsen var smuk

På plads på campingpladsen. Der blæste en strid vind fra nordvest, men det hjalp læsejlet på.Senere kom vores datter med vores barnebarn Vitus og vi gik en tur på Bisserup HavnHavnen tager sig godt ud i det flotte vejr.Et view over den hyggelige havnEt kig langs kystenVitus undrer sig over at der vokser græs i en bådDen ene af dagene gik vi ud til skoven som ligger øst for campingpladsen.
Midt i skoven ligger der en naturlegeplads og overnatningsplads med shelterSkovbunden blomstrer smukt i det skønne vejrI skoven er der skrænter ned mod kystenDer var mange lystfiskere ude for at fange hornfiskTilbage på campingpladsen kunne vi nyde det fine og varme vejr

Alt i alt havde vi nogle skønne dage på Bisserup Camping hvor man på grund af Corona pandemien havde sat fine toilet- og badevogne op med seperate rum med bad og toilet.
Campingpladsen er samarbejdsplads med campingforeningen Back to Nature, hvor man for kr. 150,00 kan være medlem i et år og efter sådan et par dage på Bisserup Camping sparer man kr. 130,00, så kontingentet er hurtigt tjent hjem.
Vi huskede selvfølgeligt at varme hveder torsdag aften og et par dage stod det på grillmad og den ene aften købte vi dejlig aftensmad i pladsens  butik.
På havnen stiller den lokale fisker en vogn op i weekenderne, hvorfra der sælges friske og røget fisk. Virkelig lækker mad.